Hazır CV Örnekleri

CV hazırlama konusunda birden çok örnek bulabileceğiniz bu yazımızda cv hazırlarken yanlış yapılan bir kaç başlığa da değinmek istiyorum. CV hazırlamadan önce başvuru yapacağınız şirket ve açık pozisyonları ve bu açık pozisyonlar için aranan şartların neler olduğunu iyi bir şekilde araştırmalısınız. Aranan şartlar sizin o pozisyona ne kadar uygun olup olmadığınız konusunda birinci koşuldur.

Örneğin Bilgisayar Mühendisliği pozisyonuna başvuran bir mühendisten istenen ilk şartlardan biri ingilizce bilgisidir. Mühendisin CV'sinde ön planda tutması gerektiği de Yabancı diller kısmıdır. Ne kadar iyi bir yabancı dil düzeyine sahipse o pozisyona o kadar yakınlaşmış olur bu sayede.
Örneğin İşletme mezununun Bankacılık ilanlarına başvuru yaptığında CV'sinde ön plana çıkarması gereken yerlerden biri Sertifikalar kısmında bankacılıkla ilgili katıldığı seminerler ön planda olmalıdır.
CV Hazırlama konusunda birden çok sunduğumuz Hazır CV Örneklerini inceleyerek daha fazla bilgi ve deneyime sahip olabilirsiniz.































Yorum Gönder

0 Yorumlar