Boş CV Örnekleri Formları

Boş CV Formlarını kullanarak hızlı bir şekilde porfesyonel bir CV hazırlayabilirsiniz. Formu bilgisayarınıza indirin. Microsoft Word formatında inen belgeyi açtığınızda hazır bir şablonla karşılaşacaksınız.
Kişisel Özellikleriniz bölümünü kendinize göre girin. Ad soyad iletişim bilgileri, mail adresi, ev adresiniz, doğum tarihi, doğum yeri gibi size özel bilgilerin doğruluğundan emin olun.

Eğitim Bilgileri bölümünü en son mezun olduğunuz okulun başlama tarihi ve bitiş tarihini yazarak karşısına okulun adını, bölümünüzü belirtin. Birden fazla okul için bunu alt alta girmeniz gerekmektedir.


İş Hayatı, bu bölüm İş Deneyimleri bölümüdür. Bu bölümde daha önce her hangi bir işte çalıştıysanız ya da staj gördüyseniz bu bölümü de dikkatli bir şekilde doldurmalısınız. Öncelikle en son çıktığınız ya da hala çalışmaya devam ettiğiniz bölümü yazın. Sonrasında en sondan bir önceki çalışmalarınızı işe başlama tarihi - bitiş tarihi iş veren firmanın adı ve çalıştığınız pozisyon en sonuna da işin bulunduğu şehir olacak tarzda doldurun.

Seminerler Kurslar Eğitimler Bu bölümlerde Katıldığını seminerler kurslar ve eğitimlerden bahsedin aldığınız herhangi bir sertifika varsa onları ekleyin.

Yabancı Dil Bilgisi Farklı olarak bildiğiniz dillerden bahsedin. Bunların okuma yazma ve konuşma seviyelerini belirtin.

Bilgisayar Bilgisi Kullandığınız bilgisayar programlarından bahsetmelisiniz. Örneğin Microsoft Office programları Orta düzeyde, On Parmak klavye kullanımı iyi düzeyde.

İlgi Alanları Sosyal Hayatınızda yapmaktan zevk aldığınız aktivitelerden bahsedin. Sizi mutlu eden yanlarınızı ortaya koyun.

Referanslar  Daha önce çalıştığınız iş hayatınızdan, okul hayatınızdan ya da yakın çevrenizde ki iş adamlarından size destek çıkacak sizi tavsiye edecek kişilerden referans alın ve bunları CV'nize ekleyin. CV'ye eklerken İsim Soyisim, Çalıştığı Kurum, İşteki Pozisyonu, İletişim Bilgileri sırasını takip edecek şekilde ekleyin ve unutmayın ki bu kişilere CV'nizde onlara yer verdiğinizi haberdar edin. CV İndirmek için CV İndir sayfamızı ziyaret edin.



CV Örnekleri  CV Örnekleri


CV İndir CV Örneğini İndir


 CV'yi İndir  CV Şablonunu İndir

Yukarıda ki örnek olarak hazırlanmış Boş CV Örneklerini bilgisayarınıza indirmek için altta yer alan CV Örneklerini İndir butonuna tıklayınız. Daha fazla cv örneği için CV İndir sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar