Dünyada ki En İlginç Meslekler

İlginç meslekler arşivimize bugün 5 yeni meslek daha ekleyeceğiz. Bu meslekler dünyada sayılı şanslı insanlar tarafından yapılıyor. Tabi ne kadar şanslı orası tartışılır. Milyon dolar kazandıran mesleklerin yanı sıra çok bir şey kazandırmayan da bulunmakta. Serimize başlayalım.

1) Mumyalayıcılar
Profesyonel bir şekilde ölü insanları mumlayarak ekmeğini çıkartıyor bu insanlar. Tabi her gün ölü insan görmek nasıl bir duygu siz düşünün.

2) Sarılıcı
Sarılmak insanda mutluluk hormonu salgılayan etkenlerden biridir. Bu da yeni bir meslek dalını ortaya koymuştur. Bundan para kazananlarda var. Türkiye denendi. Her sarılma 1 Lira idi çok tutmadan vazgeçildi maalesef.

3) Erkek Dişi Civciv Belirleyicilik - Seksörlük
Dünyada çok az kişinin çalıştığı sektörlerden biri. Yaklaşık 200 kişi bu sektörde çalışıyor. Türkiye de ki kişi sayısı da yirmiyi geçmiyor. Bu sektörün kötü yanı belirlediğiniz erkek civcivleri ölüme terk etmeniz!

4) Yas Tutucular
Evet bu meslek grubu da ekmeğini ağlayarak kazanıyorlar. Avrupa da cenaze zamanı gidip ağlayıp yas tutar bu meslek grubu çalışanlar. Ölen olunca iş çıktığı için de içten içe seviniyorlar sanırım.

5) Boğa Sperm Sağıcılar
Bu meslek grubu insanlarda iyi yetişmiş kaliteli özelliklere sahip boğaların spermlerini sağarak daha iyi kalitede hayvanlar elde etmek için sperm sağmaktır işleri. Bu spermler payetlerde saklanır. Ve milyonlarca üretilir. Ülkemizde de dahil olmak üzere inekler bu spermlerle suni tohumlama ile tohumlanırlar.

Daha fazla ilginç meslekleri incelemek isterseniz En İlginç Meslekler adlı makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar